Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@07:26:06 GMT

انسداد راه‌های فرعی منتهی به جنگل ابر

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۳۷۳۳

انسداد راه‌های فرعی منتهی به جنگل ابر

ایسنا/سمنان با دستور معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود، راه‌های فرعی و غیرضروری جنگل حفاظت شده ابر با هدف حفظ عرصه و پوشش گیاهی منطقه مسدود شد.

نادر فخری 23 تیر ماه و در بازدید از جنگل ابر شاهرود، اظهار کرد: مسدود کردن مسیرهای غیرضروری در حفاظت از این جنگل ارزشمند، موثر است.

وی تاکید کرد: ورود خودروها خارج از مسیرهای گردشگری ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شاهرود از جنگل ابر به عنوان یک سرمایه ملی نام برد و تصریح کرد: حفاظت از این جنگل منحصر به فرد امری ضروری است و دستگاه های متولی باید همه توان خود را در حفاظت بهتر از آن به کار گیرند.

وی با بین اینکه جنگل ابر ظرفیت گردشگری بالایی دارد خاطرنشان کرد: جنگل هیرکانی ابر بعد از کویر لوت دومین اثر طبیعی ایران است که در فهرست آثار طبیعی جهانی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا- بر این اساس، چندین راه فرعی که توسط آفرودسواران و گردشگران ایجاد شده بود با حضور سرپرست منطقه حفاظت شده جنگل ابر، شورای اسلامی و دهیاری روستای هدف گردشگری ابر، نمایندگان اداره‌های میراث‌فرهنگی، منابع‌طبیعی و محیط زیست، شرکت گردشگری چشمه ساران و ... بسته شد.

منطقه ابر در ۴۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان شاهرود استان سمنان قرار دارد و یکی از معروف‌ترین مناطق دیدنی استان سمنان محسوب می‌شود. این منطقه که به نام جنگل‌های ابر معروف است، ارتفاعات آن به شکل چمنزار بوده و مراتع آن دارای درخت است و در پایین‌دست آن نیز جنگل با گونه‌های متنوع دیده می‌شود. جنگل ابر به دلیل قرار داشتن در ردیف جنگل‌های هیرکانی ایران به ثبت جهانی رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شاهرود سمنان میراث فرهنگی سمنان جنگل ابر معاون استاندار سمنان جنگل ابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار

آقای احمدی گفت: همه ساله آفات برگخوار و جوانه خوار بلوط خسارات سنگینی را به عرصه‌های جنگلی استان وارد می‌کنند و در سال ۱۴۰۳ سطحی معادل ۴۵۰۰۰هکتار از جنگل‌های استان را آلوده نموده که منطقه مشایخ شهرستان کیار نیز از این موضوع مستثنا نبوده و مورد هجوم این آفات قرار گرفته اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با توجه به اعتبارت خود اقدام به مبارزه با این آفات در سطح ۳۰۰ هکتار در جنگل‌های منطقه مشایخ نموده است.

وی افزود: از آنجایی که در جنگل‌ها استفاده از سموم شیمیایی ممنوع می‌باشد عملیات مبارزه با ترکیب بیولوژیک BT صورت پذیرفته است.

بیشتر بخوانید

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد

احمدی اضافه کرد: بخش عمده‌ای از این مناطق در منطقه حفاظت شده محیط زیست واقع شده و اداره کل منابع طبیعی استان با توجه به اعتبارات خود هر ساله اقدام به مبارزه می‌نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند